Levertijd en verzending

Alle items in de Naald&Haak webshop worden met liefde, aandacht en oog voor detail met de hand gemaakt. Hierdoor is er geen grote voorraad, de meeste artikelen worden op bestelling gemaakt.

De gemiddelde levertijd is gemiddeld 1,5 weken, soms zelfs wat sneller. In drukke periodes kan dit oplopen tot maximaal 2 weken. Wil je graag weten hoe lang het ongeveer gaat duren of heb je een spoedbestelling? Twijfel dan niet en neem contact met ons op.

Levering verloopt via PostNL.

Verzending

​Binnen Nederland rekenen wij voor een brievenbuspakket 4,00euro. Bij een pakket dat niet door de brievenbus past rekenen wij een bedrag van 6,05. Bij een grotere bestellingen vanaf €75,- betalen wij de verzendkosten!

Wil je je bestelling naar een ander land laten verzenden? Neem dan contact met ons op.

Ruilen en Retourneren

Ruilen

Bij Naald&Haak vinden we het belangrijk om goede service te verlenen! Als een product dat je besteld hebt te groot of te klein blijkt te zijn en je wil het ruilen, is daarom vaak geen enkel probleem. Ruilen van een artikel voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur is bij ons altijd mogelijk, mits het artikel nog beschikbaar is. Bij een ruil zijn onze retourregels van toepassing, wat in principe inhoudt dat je het artikel in dezelfde staat retour stuurt als dat je deze hebt ontvangen.

Je hebt 14 dagen na ontvangst de tijd een e-mail te sturen naar info@naaldenhaak.nl om je retour aan te melden. Daarna dient het artikel binnen 14 dagen aan ons retour gestuurd te worden. Zodra je retour door ons in goede staat is ontvangen zullen we kosteloos het vervangende artikel toesturen. De kosten beperken zich hierdoor enkel tot het retour sturen van het artikel, je hoeft bij Naald&Haak dus niet een aparte bestelling te plaatsen of opnieuw verzendkosten te betalen.

Retourneren

Het is voor ons erg belangrijk dat je tevreden bent met je aankopen. Echter zijn producten die u via deze webwinkel koopt op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Indien u niet tevreden bent met uw aankoop of wenst te retourneren, kunt u contact opnemen met info@naaldenhaak.nl en zullen wij in overleg met u proberen tot een goede oplossing te komen.

Wasvoorschriften

Wij raden aan om de kleding en slabs zoveel mogelijk met de hand te wassen of anders binnenstebuiten in de wasmachine op een 30º delicaat wasprogramma.

Vermijd agressieve wasmiddelen en bleek, de producten kunnen niet in de droger. (Let op; wasmiddelen bestemd voor witte was bevatten bleek!)

Katoen en tricot stoffen hebben van nature de eigenschap iets te krimpen. Houd daarom rekening met een krimppercentage van maximaal 4%.

Voor de meeste knuffels en accessoires geldt dat dit ook in de wasmachine gewassen kan worden, in een waszak (of andere bescherming bijvoorbeeld een kussensloop) op een 30º delicaat wasprogramma.

Stoffen

Wij werken met hoge kwaliteit stoffen die na veel wasbeurten nog lang mooi blijven. Het meest werken wij met tricot of french terry stoffen. Bij het product kun je in de omschrijving vinden van wat voor stof het is gemaakt.