Wij hebben inmiddels een best ruim aanbod van standaard producten. Deze kun je in de webshop bestellen, of via prive bericht op social media. De standaard producten zullen ook zeker rouleren, omdat we van bepaalde stoffen maar een bepaald aantal meters hebben, en op is op. Op deze manier blijven onze producten zeer exclusief!

Naast onze standaard producten, maken wij ook dingen op aanvraag. Heb je een idee, een bepaald thema of een bepaalde game maar je vindt hierover niks op de website? Wij kunnen na alle waarschijnlijkheid jou idee maken! Omdat we alles met de hand maken zijn de opties eindeloos! Neem gerust contact met ons op en wij gaan proberen jou idee werkelijkheid te maken, en nemen je stap voor stap mee bij het maken hiervan.

We hebben een aantal standaard 'Pakketten', wat over het algemeen geboorte pakketten zijn, die perfect zijn om als kraamcadeau te geven. Er zijn verschillende maten in de pakketten te kiezen met verschillende prijzen. Deze pakketten kunnen we uiteraard ook helemaal personaliseren. Kies je thema (bijvoorbeeld prinsessen, gaming, een bepaald dier, jungle, ect..) en wij kunnen met jou persoonlijk kijken wat we hiervan kunnen maken.